FOTO: Twitter

MARIO MANDŽUKIĆ SELI SE NA BLISKI ISTOK: Čeka ga 6 milijuna eura plaće i titula najveće nogometne zvijezde u zemlji

Autor: Mario Lacković

Mario Mandžukić je u pregovorima s klubovima iz Katara. Već par dana traje trakavica oko tansfera našeg požrtvovnog bivšeg reprezentativca, ali uskoro mogla dobiti sretan kraj.

Čak tri kluba iz Katara uključena su u njegovo dovođenje, Al-Duhail, Al-Rayyan te trenutni favorit Al Gharafa, koja mu nudi plaću od 6 milijuna eura. Iako je na stolu imao ponude velikana europskog nogometa poput PSG-a, Manchester Uniteda, Borussije Dortmund, ipak je ostao u Juventusu, nadajući se da će se izboriti za mjesto u postavi. No, Sarri je odlučio drugačije, Higuain mu je potrebniji, a neuvrštavanje na popis za Ligu prvaka i na utakmicu protiv Fiorentine bili su kap koja je prelila čašu.

U Kataru prijelazni rok traje do 30. rujna, a od poznatijih igrača ondje su Benatia, Yacine Brahimi, Vladimir Weiss (baš u Al-Gharafi), Aron Gunnarsson, Pierre-Michel Lasogga, Junior Kabananga, Hecot Moreno… Prošle je sezone najveća zvijezda lige bio Samuel Eto’o, a prije dvije sezone ondje su igrali i Xavi, Sneijder, ali i Splićanin Ivan Fuštar, u Al Arabiju.




Mandžo bi ovih dana mogao postati najveća zvijezda lige.

Pratite nas i na instagramu: dnevno_sport




Autor:Mario Lacković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.