Foto: Profimedia

MARIO HEZONJA OSTAJE BEZ KLUBA? Svi bruje o velikoj razmjeni igrača

Autor: Gordan Šojat

NBA trejdovi ponekada izgledaju potpuno nelogično a želja za što boljim pozicijama na draftu dovodi do neočekivanih i ponekada financijski ne isplativih poteza.

Tako je Mario Hezonja iz Portland Trail Blazersa mijenjan u Memphis Grizzliese, no hrvatski krilni igrač se izgleda ne bi trebao dugo zadržati u Memphisu.

Naime, Hezonja se nije priključio na početku  kampa, a izgledno je kako ni neće, dok lokalni novinar i insajder javlja kako Maria uopće neće biti u trening kampu momčadi.

 




U kamp ne dolazi ni Marko Gudurić i vrlo je izgledno kako će Memphis obojicu isplatiti pa otpustiti.

Što i kamo će Marijo Hezonja ako dođe do takvog raspleta situacije još nije poznato, no NBA koja kreće za desetak dana ima problema sa zaraženim igračima, kojih je 48, pa će možda klubovi trebati popuniti roster.

Do velikog tradea došlo je i između Houston Rocketsa i Washington Wizardsa u kojoj je Huston nakon samo jedne sezone rastavio dvojac bivših MVP-jeva. Rosketsi su poslali Russella Westbrooka u Washington za Johna Walla i zaštićeni izbor prve runde drafta 2023. godine.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.