Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

MARIN ČILIĆ PAO U RIMU! Nije iskoristio svoje šanse protiv Norvežanina

Autor: HINA

Hrvatski tenisač Marin Čilić u petak je u osmini finala ATP turnira u Rimu izgubio od Norvežanina Carstena Ruuda (ATP-34) sa 2-6, 6-7 (6) nakon sat i 34 minute igre.

Nakon što je u drugom kolu uvjerljivo dobio jedanaestog igrača svijeta Belgijanca Davida Goffina (6-2, 6-2), činilo se da bi Čilić mogao daleko dogurati na turniru u Rimu. No, već u sljedećem kolu zaustavio ga je 34. igrač svijeta Norvežanin Carsten Ruud.

U prvom setu Čilić je već na startu izgubio servis i do kraja seta nije niti jednom bio u prilici za break. Za razliku od prvog seta, koji je trajao samo 34 minute, u drugom se igralo sat vremena, a jedine dvije break lopte imao je Čilić, i to kod 1-1 dvije vezane break lopte. Nije ih iskoristio i na kraju je izgubio u tiebreaku.

Autor:HINA
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.