Foto: Profimedia

MARCA OBJAVILA BOMBU: Modrić dobija novog suigrača! Iscurili detalji dogovora Reala i buntovnika iz Bayerna

Autor: Nino Matić

Španjolska Marca je sinoć objavila da je austrijski nogometaš i igrač Bayerna David Alaba dogovorio uvjete osobne uvjete s madridskim velikanom i aktualnim prvakom Španjolske. Prošao je liječničke  preglede u prisustvu Realovog doktora i potpisao je predugovor sa Kraljevskim klubom.

Alaba je sa Kraljevima dogovorio četverogodišnji ugovor vrijedan blizu 11 miljuna eura godišnje, a igrač će službeno postati član Reala u srpnju.

Austrijski lijevi bočni nogometaš će tako nakon 13 godina napustiti Bayern. U Munhen je stogao još 2008. godine, a član prve  momčadi Bayerna je od 2010. godine.

Izuzev kratke epizode u Hoffenheimu Alaba je godinama bio neizostavan član Bayerna i sa klubom je osvojio apsolutno sve što se može. No očito su zahtjevi koje je imao za upravu Bayerna bili preveliki, jer spominjali su se ogromni novci no možda je sve bila smao igra jer je Alaba očito želio promjeniti klupsku sredinu, a Real se dugo spomnjao kao njegova buduća destinacija.




Odigrao je ukupno 408 utakmica za bavarskog velikana i postigao  32 gola.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.