FOTO: Twitter

Mandžukić završio katarsku avanturu: Slijedi li povratak u Italiju? Zovu ga i navijači Juvea

Autor: N.M.

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić raskinuo je ugovor s katarskim Al Duhailom, objavio je klub na službenim stranicama.

“Uprava kluba postigla je dogovor s hrvatskim profesionalcem Mariom Mandžukićem o sporazumnom raskidu ugovora. Uprava kluba zahvalila je igraču na vremenu koje je proveo s prvom momčadi, poželjevši mu uspjeh u njegovoj daljnjoj profesionalnoj karijeri, objavljeno je u priopćenju.

O svemu se na svom Twitteru oglasio i naš bivši reprezentativac.

“Postigao sam dogovor s Al Duhailom o sporazumnom raskidu mog ugovora. Cijenim svo povjerenje i gostoprimstvo koje su mi ukazali u Kataru i želim klubu sve najbolje u budućnosti”, napisao je Mandžukić.







Iako je ugovorom za katarski vezan do 2021 njegova je epizoda u Kataru završila za nepunih šest mjeseci. Kako se nagađa posljednjih dana postoji velika mogućnost da se Mandžukić ponovno vrati u Italiju, a navodno je najzainteresaniji za njegov dolazak povratnik u Serie A Benevento kojeg s klupe vodi legendarni Pippo Inzaghi. Iako ga u staro jato zovu i navijači Juventusa koji nisu zaboravili njegov veliki učinak u dresu Stare dame iz Torina.

 

Mandžo se vraća u Italiju? Legenda talijanskog nogometa ga obožava i želi ga dovesti!

 

Autor:N.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.