Photo: Profimedia

(FOTO) MANDŽUKIĆ SE JAVIO: Oduševio navijače koji ga jedva čekaju

Autor: Ivor Krapac

Nakon što je priveo kraju priču o dolasku u Milan potpisom ugovora za veliki klub sa San Sira, Mario Mandžukić se svim svojim navijačima i navijačicama obratio porukom na Instagramu.

Bivši napadač Vatrenih dugo je tražio svoj novi klub. Ono što bi ga usrećilo nije uspio pronaći uoči sezone, ali nova prilika otvorila se tijekom zime, rano u 2021., kada je Milan ponudio ono što mu je najviše odgovaralo.

Klub je velik, a po informacijama koje su došle iz Italije, i novac je solidan, iako s ugovorom koji je za sada samo kratkoročan, s dogovorom do završetka sezone i mogućnošću produženja za još jednu godinu.

Poslije potpisa, Mandžukić je približio kako je doživio dolazak u novi dres.

‘Zahvalan sam vodstvu Milana zbog prilike da se pridružim ovom velikom klubu. Bit će prava čast nositi ovaj legendarni dres i boriti se za Crveno-crne’, napisao je nekadašnji hrvatski reprezentativni napadač.

‘Siguran sam da ćemo zajedno moći ostvariti snove svakog navijača Milana, a njih ima puno u Hrvatskoj’, dodao je Mandžukić o momčadi koja je jako popularna i kod nas.

‘Spreman za borbu!’, zaključio je bivši veliki adut Vatrenih.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.