Instagram

MANDŽUKIĆ NAPUŠTA KATAR: Ne dolazi u Italiju nego u – Rusiju?

Autor: J.V.H.

Dugogodišnji reprezentativac Hrvatske napustio je Katar i sprema se nastaviti karijeru u Europi. Mjesecima se šuškalo o prelasku u Galatasaray Fatiha Terima ili u Bešiktaš, a glasno se špekuliralo i o AC Milanu i Beneventu iz talijanske druge lige, no sve je još uvijek na razini nagađanja jer službenih informacija nema.

Međutim, za Marija je prema pisanju ruskih medija interes pokazala ruska Lokomotiva za koju dugi niz godina nastupa Vedran Ćorluka pa nije isključeno da se Mario pridruži bivšem kolegi iz reprezentacije. Kako god bilo, izgleda da može birati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

I reached an agreement with @duhailsc management to terminate my contract by mutual consent. I appreciate the trust and hospitality that I have received in Qatar and I wish the best to the club and the team in the future. #mm17?

Objavu dijeli Mario Mandžukić MM 17 (@mariomandzukic)




Lokomotiv će imati priliku zaigrati Ligu prvaka iduće sezone, a iskusni Mandžukić bio bi veliki dobitak za momčad koju vodi mladi srpski trener Marko Nikolić.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore




REAL SLAVIO NOVIM GOLOM RAMOSA: Barca unatoč pobjedi daleko do titule

Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.