MANDŽO KONAČNO PRONAŠAO NOVI KLUB? Krivac je jedan njegov bivši suigrač!

Autor: N.M./Dnevno

Ni Benevento ni Inter ni Lokomotiv Moskva, novi klub Marija Mandžukića mogao bi biti Fiorentina! Barem tako navodi Sportitalia. Hrvatski napadač dogovorio sve s Fiorentinom i da su preostale još formalne stvari nakon čega će potpisati ugovor na dvije godine, plus još jednu, pišu dobroupućeni talijani. Godišnje bi trebao zarađivati 3 milijuna eura. U svemu je najviše svoje prste po svemu sudeći imao Franck Ribery, bivši Mandžin suigrač iz Bayerna koji ga je nagovarao na dolazak u Firencu.

Tako da bi se naš Mandžo u Italiju mogao vratiti već nakon sedam mjeseci, kad je napustio Juventus i otišao u Katar no ta epizoda završila je neslavno. No Mario je daleko od kraja karijere iako je ušao u 35. godinu, motiva još za vrhunski nogomet još ima. Mandžukić je za Juve odigrao 162 utakmice i zabio 44 gola uz 18 asistencija, a u Violama će ga čekati i njegov bivši suigrač iz repreznetacije Milan Badelj.

 

 

Autor:N.M./Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.