Foto: Damir Krajac / CROPIX

MAMIĆEVCI NE PRIZNAJU NALAZ INSPEKCIJE! ‘Ovakvu odluku smatramo duboko politiziranom i pravno manjkavom’

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š

Trebalo je čekati dva dana da se struja Zdravka Mamića oglasi povodom inspekcije Gradskog ureda za opću upravu u Dinamu.

Podsjetimo, inspekcija je ustvrdila kako Dinamova skupština nije mogla odlučivati o smjeni Krešimira Antolića te da deset članova nije imalo pravo glasa.

Naravno s takvim izvješćem ne slažu se iz Mamićevog tabora pa je Damir Zorić poslao mail s novim priopćenjem kojeg prenosimo u cijelosti.

Politizirana odluka

Poštovani predstavnici medija,

obzirom na selektivne objave klupskih priopćenja u kojima se biraju informacije koje će biti objavljene u medijima kako bi se pogodovalo određenom narativu, ovim putem se želimo oglasiti na javno objavljeni “Zapisnik o provedenom nadzoru” od strane Gradskog ureda za opću upravu i imovinsko-pravne poslove grada Zagreba, te vas molimo za objavu kako bi vaši čitatelji bili ispravno informirani.

Mi, potpisnici zahtjeva za sazivanjem izvanredne sjednice Skupštine, smatramo ovakvu odluku duboko politiziranom i pravno manjkavom.




Želimo poručiti kako ćemo iskoristiti sve pravne opcije koje imamo na raspolaganju kako bismo u bitnome pobili ovakav “Zapisnik o provedenom nadzoru”. Putem našeg odvjetničkog tima, poduzet ćemo daljnje korake s tim u vezi, a javnost ćemo pravovremeno obavijestiti o tome.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Iako neki od autora pišu kako „mamićevci gube 1-0“, mi bismo rekli kako ovakvim politički motiviranim odlukama gubi samo i isključivo Dinamo. Ovakve igrice nisu ništa drugo nego zabijanje golova u vlastitu mrežu.

Voljeli bismo također napomenuti kako je nalaz Sportske inspekcije Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske jasno utvrdio kako je:




1. Statut GNK Dinamo usklađen sa Zakonom o sportu
2. Damir Krznar i Saša Janković punopravni su članovi Skupštine GNK Dinamo obzirom da njihovi angažmani u NK Maribor i Hrvatskom nogometnom savezu nisu u koliziji sa Zakonom o sportu.

Ono što je posebno zanimljivo kako ta vijest nije pronašla put do javnosti službenim klupskim komunikacijskim kanalima kao što je to bio slučaj sa “Zapisnikom o provedenom nadzoru”, od strane Gradskog ureda. I to dovoljno i jasno govori o motivima člana Uprave kojem je nepovjerenje iskazalo krovno tijelo GNK Dinamo.

Na koncu, naglašavamo kako je jedini “teren” gdje će se odlučiti ova utakmica jest Skupština GNK Dinamo.

Srdačan pozdrav,

Potpisnici zahtjeva za sazivanjem izvanredne sjednice Skupštine GNK Dinamo

Autor:Dnevno.hr/G.I.Š
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.