Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Mamić otvoreno o Livaji: ‘Ma nemoj! Sad je postao žrtva nakon što su mu navijači vratili istom mjerom’!

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Marko Livaja i njegov odlazak iz reprezentacije još uvijek je top tema u hrvatskom medijskom prostoru.

Zanimljivo mišljenje na tu temu dala je Ankica Mamić, politička analitičarka.

“Marko Livaja se prije svega ponašao izrazito nepristojno prema navijačima Šibenika. Šibenik je manji klub, klub koji, naravno, nema ni Hajdukovu moć niti Hajdukovu snagu, a prema slabijemu bi trebao uvijek biti malo bolji, a izazivati jačeg od sebe.”, rekla je i dodaje:


Navijači odgovorili istom mjerom

“Navijači na treningu reprezentacije Livaji su zapravo vratili istom mjerom i on sada odjednom postaje žrtva. Ma nemoj!”, rekla je na tu temu za Večernji.

Livaja je sam odlučio napustiti reprezentaciju nakon sukoba s navijačima na Rujevici.

Dalmatinski portal/YouTube

“On se kao reprezentativac nije smio tako ponašati prema navijačima. Sada kad su mu navijači vratili, on se uvrijedio i ostavio svoju ekipu ‘na cjedilu’.”, dodala je i zaključuje:

“Ja nisam neki nogometni stručnjak, ali oni s kojima sam pričala kažu da Livaja ionako može trčati samo 15 minuta pa da je uvijek i ulazio zadnjih 15 minuta i da to nije tako strašno velik gubitak za reprezentaciju. Njegovo ponašanje je apsolutno nedozrelo i on ne može biti član hrvatske nogometne reprezentacije”.

Zanimljivo mišljenje, koje može samo biti “novi vjetar vatri”…

Foto: Tom Dubravec/CROPIX
Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.