Foto: Ante Cizmic / CROPIX

MAMIĆ JE SVE OTKRIO! Evo zašto je Nenad Bjelica morao otići iz Dinama

Autor: Josip Valjan

Zdravko Mamić, bjegunac od hrvatskog pravosuđa i savjetnik Dinama, dao je ekskluzivni intervju za Dnevni Avaz u kojem se, dakako, osvrnuo na zbivanja u redovima Modrih.

Mamić je u prvom intervjuu nakon sedam mjeseci, između ostaloga, komentirao smjenu Nenada Bjelice. Na početku se Mamić zahvalio svim stanovnicima BiH zbog kojih se od dolaska u Međugorje osjećao kao kod kuće, a onda je krenuo komentirati sada već bivšeg trenera Modrih.

“Na Bjeličin odlazak nitko pametan nije niti pomislio, a kamoli ga priželjkivao. Jedini razlog zbog kojeg je Bjelica otišao je taj što je predloženo smanjenje primanja u vrijeme korona krize. On je to odbio, i to u usmenom i pismenom obliku. Ovo prvi put govorim, znači i u usmenom obliku. Ali to je sada završena priča. Idemo dalje. Dinamo ima novog mladog i talentiranog trenera. Ali, ako me pitate da li mi je žao, moj odgovor je da, žao mi je”, rekao je Mamić za Dnevni Aavaz.

Bosanski je medij zanimalo pitanje o budućnosti Amera Gojaka, BiH reprezentativca u redovima Dinama.

“Nama nije cilj da prodamo Gojaka. I to se neće desiti. Mogu reći da će Dinamo biti jači nego u proteklim sezonama. Dolaze nam novi igrači i Dinamo neće ići u rasprodaju igrača, kako su mnogi priželjkivali”, objasnio je Mamić.

MAMIĆ U OFENZIVI: Narodnom mudrolijom zapalio društvene mreže




 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.