Photo:profimedia

MAESTRALNI HAALAND U POBJEDI DORTMUNDA: Barca lako protiv Granade, naši dobri u Serie A

Autor: HINA/GIŠ

U derbiju 15. kola Bundeslige Leipzig je u subotu na domaćem terenu izgubio od Borussije Dortmund sa 1-3, a golove za goste postigli su Jadon Sancho (55) i Erling Haaland (71, 84).

 Utješni pogodak za Leipzig postigao je Alexander Sorloth u 90. minuti. Bivši Dinamovac Dani Olmo za Leipzig je odigrao cijeli susret, a u 67. minuti pogodio je stativu.

Nogometaši Barcelone su u 18. kolu španjolske Primere u gostima kod Granade slavili sa 4-0, a po dva pogotka su postigli Antoine Griezmann (12, 63) i Lionel Messi (35, 42). Pritom treba izdvojiti pogodak Messija za 3-0 u 42. minuti kada je iz slobodnog udarca pucao ispod živog zida.

U 17. kolu Serie A nogometaši Genoe su kod kuće svladali Bolognu sa 2-0, a strijelci za važnu pobjedu u borbi za opstanak bili su Miha Zajc (44) i Mattia Destro (55).

 Za Genou Milan Badelj je odigrao cijeli susret, dok je Marko Pjaca ušao u igru u 81. minuti.

 




Autor:HINA/GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.