Foto:facebookscreenshot

LUKA MODRIĆ JEDNIM POTEZOM ODAGNAO DVOJBE! Potez kapetana sve govori

Autor: Gordan Ivan Šojat

Iako smo već navikli da Real Madrid i njegov predsjednik Perez odugovlače s potpisom ugovora Luke Modrića, ove sezone pojavila se opcija iz Saudijske Arabije, koja je zagolicala maštu medija i navijača te su se pojavile razne priče kako Luka napušta Real.

Saudijci su postali jako aktivni na nogometnom tržištu od kada su doveli Ronalda u ligu, a sada čine sve kako bi na tu destinaciju privukli senatore Reala Modrića i Benzemu.

Tako se po informacijama Luki nudi 120 milijuna eura za tri godine ugovora i krenula je priča kako je Modrić prihvatio ugovor i odlazi u Saudijsku Arabiju.




Ništa od toga

No Fabrizio Romano je u svojoj objavi o cijeloj zavrzlami oko Luke Modrića napisao:

“Luka Modrić nema namjeru otići…i neće otići. Ništa se neće dogoditi sa Saudijcima. Novi ugovor bit će spreman uskoro”, napisao je Romano, a onda je Luka Modrić lajkao njegovu objavu i time dao do znanja kako razmišlja.




Modrić je već puno puta izjavio kako karijeru želi završiti u Real Madridu, tako da vjerujemo kako će i ovaj put kapetan Vatrenih i predsjednik Reala naći zajednički jezik.

Autor:Gordan Ivan Šojat
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.