Screenshot: Instagram

LUKA DONČIĆ IZGUBIO NA SUDU OD MAJKE! Totalna obiteljska sramota, evo zašto je morao odvjetnicima na rođenu majku

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Luka Dončić igra sezonu života te je uz Nikolu Jokića glavni kandidat za osvajanje MVP titule za ovu godinu. Slovenac je ujedno i prvi strijelac lige.

Van terena je izgubio jednu sudsku utakmicu. Košarkaš Dallasa povukao je zahtjev upućen Uredu za patente i pečate u SAD-u i time završio pravnu bitku sa svojom majkom Mirjam Poterbin te tako ostala vlasnica brenda.

Slovenska košarkaška zvijezda htjela je registrirati svoj brend pod imenom “Luka Doncic”, no ured za registraciju je to odbio jer već postoji brend “Luka Doncic 7”, a njegova majka to ne želi otkazati.

Kraj procesa

Dončić je u tužbi naveo da nije povezan s tim brendom i da on ne odobrava stavljanje proizvoda i usluga na tržište pod tim imenom. Sudu je rekao kako je bio premlad kada je brend osnovan, a on želi od svog imena zarađivati i kreirati.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Luka Doncic (@lukadoncic)

Dončić je prije nešto više od godinu dana potpisao petogodišnji ugovor s Dallasom od kojeg će zaraditi 207 milijuna eura. U tužbi je naglasio da je bio premlad i nije znao što radi.




Mirjam Poterbin preuzela je upravljanje sinovim brendom tijekom sezone 2018/2019., kad je on tek stigao u NBA ligu.

“Nastavljam rasti kao igrač i kao osoba, tako da mi je važno kontrolirati vlastiti brend”, rekao je Dončić za The Stein Line kad je podnio tužbu.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.