Photo: Profimedia

LJUBAVNA PRIČA KOJA TRAJE: Rakitića hvale riječima koje odjekuju!

Autor: Ivor Krapac

Dan nakon što je svojim golom pomogao Sevilli u pobjedi s 3:0 protiv Valencije u osmini finala španjolskog Kupa kralja, Ivan Rakitić slavi 10 godina otkako je prvi put došao u svoj sadašnji klub.

Nakon igranja za Schalke, u kojem je bio od 2007. do ’11., bivši Vatreni postao je Sevillin član 28. siječnja 2011., a u međuvremenu je prošao uspone i padove.

Kako izgleda ljubavna veza Rakitića i kluba kojem se vratio uoči trenutne sezone, nakon šest godina u Barceloni? Tu priču donijela je španjolska Marca, koja je na svojoj stranici približila put kojim je naš nekadašnji reprezentativac prošao otkako je rano u ’11. stigao uz odštetu od 1,5 milijuna eura, tada s nepune 22 godine.

Kvaliteta koju Rakitić pokazuje pomaže da ljubavna veza sa Sevillom i danas bude čvrsta. U ožujku će proslaviti 33. rođendan, danas je to puno drugačije nego kada je prvi put došao jer je ipak teško očekivati da se godine neće osjetiti, no i dalje je spreman za majstorije koje zaslužuju pohvalu.

Marca je to istaknula spominjući prekrasan gol koji je naš majstor zabio protiv Valencije, za konačnih 3:0 u tom dvoboju.

‘Kvaliteta i mirnoća dok ima loptu su i dalje njegovi aduti’, piše poznati španjolski list.

‘Ima već 176 utakmica, a prestići će 200. On je Sevillina legenda. A ta ljubavna priča počela je prije tek 10 godina…’, zaključila je Marca.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.