LJEPOTICA I EL ANIMAL: Hrga uživa s boljom polovicom unatoč padu na ljestvici

Autor: J.V.H.

Najboljeg hrvatskog profesionalca, teškaša Filipa Hrgovića, korona je poremetila u pripremama za sljedeći profesionalni meč koji ga je trebao dodatno pogurati prema samom vrhu boksačkih divizija, čime bi i dvoboj protiv renomiranih imena postao sve izvjesniiji.

Ipak, kao i drugi Filip će morati pričekati s izlaskom u ring, a za to je vrijeme najrelevantnija svjetska ljestvica boksača Boxrec objavila ljestvicu na kojoj je Hrgović zauzeo 21. mjesto.

Hrgović nije ulazio u ring još od pobjede Ericom Molinom, u Saudijskoj Arabiji. Nakon te borbe Hrgović je bio 14. teškaš na svijetu prema Boxrecu. Nakon toga je hrvatski boksač pao na 19. poziciju, a sada i na 21.

Filip se trebao boriti 17. travnja s 31-godišnjem Amerikancem Jerryjem Forrestom ali je zbog pandemije koronavirusa ta borba otkazana.

Na ljestvici uvjerljivo vodi Britanac Tyson Fury, drugi je Amerikanac Deontay Wilder, a treći aktualni prvak WBA, IBF, WBO i IBO verzijama Englez Anthony Joshua.

Sudeći po objavama na društvenim mrežama Hrgović ipak ne žali za ničim, nego uz naporne treninge i odabranicu svog srca, vrijeme provodi doma ne napuštajući svoje snove.







Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.