Foto: Bozidar Vukicevic/CROPIX

Livaković dobiva milijune na ‘stolu’! Ništa od Turske i Španjolske, Arapi ga jako žele?

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Na pomolu je senzacija koja bi mogla sve iznenaditi. Govorilo se o Turskoj i Španjolskoj, ali Dominik Livaković mogao bi završiti u – Saudijskoj Arabiji.

Naime, reprezentativni vratar ima još godinu dana aktivan ugovor s Dinamom u kojemu stoji klauzula prema kojoj može otići za 10 milijuna eura. Uz Brunu Petkovića, Josipa Šutala i Luku Ivanušeca, vratar Modrih također je jedan od onih o čijem se odlasku iz zagrebačkog sastava nagađa već duže vrijeme.

Dakle, do sada ga se najviše povezivalo s Fenerbahčeom. Predstavnici turskog velikana već su navodno i odradili sastanak s menadžerom jednog od ključnih igrača Igora Bišćana.

Livaković seli u Saudijsku Arabiju?

Raspitivali su se i čelnici Villarreala, ali niti njihovu ponudu na Maksimiru nisu odmah prihvatili. Pregovori su još u tijeku i njegova budućnost još uvijek nije poznata.

Ali talijanski novinar Rudy Galetti sada je izašao s novom ‘transfer bombom.‘ Prvi je objavio vijest da reprezentativnog vratara želi dovesti saudijski Al-Ahli koji mu je spreman ponuditi bogatiji ugovor od onoga koji bi dobio u Turskoj.

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Tvrdi kako će ministarstvo sporta Saudijske Arabije obaviti nekoliko razgovora na temu dovođenja ‘nogometne kreme‘ na Arapski poluotok.

Livaković? Od dolaska u redove prvaka Hrvatske 2015. godine, Dominik je upisao 282 nastupa za zagrebačku momčad, a Transfermarkt ga danas procjenjuje na 14 milijuna eura.




Foto: Vladimir Dugandzic/CROPIX

Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.