Screenshot/YouTube

LIVAJA SLAVI, A OTKRIO I VELIKU ŽELJU: Jednom rečenicom ‘zapalio’ je Hajduk i navijače

Autor: I.K.

Pri kraju 2021., kada se dodjeljuju priznanja najboljima, jednu vrijednu nogometnu nagradu zaslužio je Marko Livaja. Glavni motor igre Hajduka i ovogodišnji povratnik u hrvatsku reprezentaciju proglašen je za najboljeg igrača hrvatskog prvenstva u godini koju ostavljamo za sobom, s priznanjem koje mu je dodijelio Tportal.

Livaji su nagradu donijeli glasovi kapetana hrvatskih prvoligaša. Slavio je sa 76 bodova, 20 više od drugoplasiranog Josipa Drmića iz Rijeke i 26 više od trećeplasiranog dinamovca Brune Petkovića.

Bilo je to lijepo priznanje za igrača bez kojeg bi Hajduku bilo iznimno teško, a s Livajom traje nada da je moguće osvajanje naslova. To je Hajdukov glavni adut stavio u prvi plan dok je pričao ostatku sezone.

Želi pobjednički nastavak

Govoreći o dijelu prvenstva koji će biti odigran 2022., s nastavkom 1. HNL za nešto više od mjesec dana, 29. siječnja, Livaja je kazao kako se nada da će svi zajedno slaviti. Ta njegova velika želja je u prvom planu, a temelje za napad na trofej postavili su cijela momčad, uprava i klub.

‘Sada želim samo osvojiti naslov Hrvatske, a mislim da smo na dobrom putu’, rekao je Livaja, dodajući da je s dosta mladih igrača u momčadi bilo teško očekivati da će pobjede dolaziti u svakoj utakmici.

Ne bi mu teško palo da ostane – zauvijek

Nakon nagrade koja je otišla u njegove ruke, Livaja je kazao i kakav plan ima osobno, u nastavku karijere u Hajduku. Stigla je rečenica koja će oduševiti klub i navijače.

‘Ne bih imao ništa protiv da za Hajduk potpišem do kraja karijere. Za sada je sigurno da ćete me gledati i na proljeće’, kazao je o novim izazovima na Poljudu.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.