Legenda Liverpoola otpuštena iz bolnice:’Hvala liječnicima, nisam imao povlašten status’

Autor: Dnevno

Jedan od najboljih škotskih nogometaša Kenny Dalglish pušten je iz bolnice na kućnu skrb nakon što se zarazio koronavirusom.

Nekadašnja zvijezda Liverpoola u bolnici nije pokazivala simptome.

” Zahvalio bi se liječnicima i medicinskom osoblju. Ljudi misle da sam ja zbog svoje slave imao poseban tretman, a oni su jednaku pažnju posvećivali ama baš svima” – kazao je za The Sunday Post 69-godišnji Dalglish.

Nakon što je od 1969. do 1977. igrao za Celtic s kojim je osvojio po četiri prvenstva i Kupa, od 1977. do 1990. je bio igrač Liverpoola s kojim je osvojio tri naslova prvaka Europe i šest naslova prvaka Engleske. Od ljeta 1985. je bio i igrač-trener u Liverpoolu te u tom razdoblju osvojio tri prvenstva i dva Kupa.

Nakon velike igračke karijere uslijedila je i odlična trenerska, 1995. je s Blackburn Roversom osvojio još jedan naslov prvaka Engleske, dok je 2000. s Celticom osvojio škotski Liga kup.

Za Škotsku je upisao 102 nastupa i postigao 30 golova.

DRAMATIČNA PORUKA RUDYA GOBERTA: ‘Korona mi je oduzela osjete mirisa i okusa!’




 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.