KUTIJA ŠIBICA U finalu Cvjetno Poliklinika Milojević i Biberon Amarena

Autor: Andrija Kačić Karlin

Ekipe Cvjetno Poliklinika Milojević i Biberon Amarena Split izborile su plasman u finale 47. izdanja malonogometnog turnira 'Kutija šibica'.

Ekipe Cvjetno Poliklinika Milojević i Biberon Amarena Split izborile su plasman u finale 47. izdanja malonogometnog turnira ‘Kutija šibica’.

Cvjetno Poliklinika Milojević je u polufinalu nakon sedmeraca pobijedila Big Bang Team 4-3 i to nakon što je susret završio 2-2, dok je Biberon Amarena Split lakše nego što se očekivalo pobijedio branitelja naslova Pizzeriju Stari Zagreb-BL-FS sa 3-1.

Za Cvjetno Polikliniku Milojević bit će to drugo uzastopno finale nakon što su u prošle sezone u završnom ogledu izgubili od Pizzerie Stari Zagreb – Borongaj Lugovi.

Bila su to dva potpuno različita polufinalna ogleda. U prvom smo gledali dramu koja je razriješena lutrijom kaznenih udaraca, dok je drugo polufinale ponudilo ‘jednosmjernu ulicu’, apsolutnu dominaciju Biberona.

Cvjetno Poliklinika Milojević i Big Bang Team odigrali su zanimljivo polufinale u kojem je Cvjetno vodilo 2-0, ali je Big Bang Team uspio izjednačiti i odvesti susret u raspucavanje. Cvjetno Poliklinika Milojević je povela 2-0 golovima Mihovila Prgometa (2) i Kristijana Grbeše (21). U 24. minuti je sjajnim pogotkom smanjio Jerko Leko, a izjednačio je dvije minute prije kraja Mario Ćibarić.

Prilikom izvođenja sedmeraca istaknuo se vratar pobjedničkog sastava Goran Škorić obranivši udarce Božidara Karamatića i Ivana Mikulića, dok su golove za Cvjetno zabili Grbeša i Capar. Za Big Bang Team jedni pogodak postigao je Leko.

U drugom polufinalnom ogledu nije bilo previše neizvjesnosti. Biberon Amarena je dominirao i zasluženo slavio 3-1 golovima Marinka Šamije (16, 30) i Ante Ćorluke (28). Utješni pogodak zabio je Vedran Mesec u posljednjoj minuti.




U četvrtak je završni dan turnira, a bogati program počinje utakmicom za 3. mjesto koja je na rasporedu u 15,20 sati, dok je finale u 18.45 sati.

REZULTATI:

Big Bang Team – Cvjetno Poliklinika Milojević 3-4 (2-2)




Pizzeria Stari Zagreb-BL-FS – Biberon Amarena Split 1-3

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.