Kutija šibica: Cvjetno Poliklinika Milojević do prvog naslova

Autor: Andrija Kačić Karlin

MNK Cvjetno Poliklinka Milojević pobjednik je 47. izdanja malonogometnog turnira "Kutija šibica" nakon što je boljim izvođenjem sedmeraca pobijedila Biberon Amarenu iz Splita sa 2-1

MNK Cvjetno Poliklinka Milojević pobjednik je 47. izdanja malonogometnog turnira “Kutija šibica” nakon što je boljim izvođenjem sedmeraca pobijedila Biberon Amarenu iz Splita sa 2-1 u finalu odigranom u četvrtak u Maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu.

U 40 minuta igre pogodaka nije bilo pa je o ovogodišnjem pobjedniku popularne ‘Kutije’ odlučivala lutrija sedmeraca. Seriju su započeli igrači Cvjetnog. Precizan je bio Hrvoje Penava za 1-0, a na 1-1 izjednačio je Marinko Šamija. Kristijan Grbeša pogodio je za 2-1, a onda je počeo nevjerojatan rasplet. Ante Ćorluka je za Splićane pogodio gredu, a Matiji Caparu je vratar Biberona Franko Bilić obranio udarac za trofej. Posljednji izvođač za Biberon bio je Tihomir Novak, kojemu je u trenutku udarca stajna noga proklizala, kao svojevremeno Davidu Beckhamu, te je lopta završila visoko iznad gola.

Tako je igrači Cvjetnog Poliklinike Milojević stigli do prvog trofeja kao momčad na isti način na koji su prošle godine izgubili finale.

Treće mjesto u glavnom turniru seniora osvojili su prošlogodišnji pobjednici Pizzeria Stari Zagreb Borongaj Lugovi Fimato Sport, nakon što su u četvrtak sa 4-2 bili bolji od Big Bang Teama, nadoknadivši dva pogotka zaostatka.

U ženskoj konkurenciji pobjednički trofej odnijele su nogometašice MNK Alumnus SC Flegar koje su u finalnom dvoboju sa 5-0 pobijedile ŽMNK MC Plus DC Grzela Fotex Sveta Nedjelja. Po dva pogotka postigle su Tomislava Matijević (10, 34) i Mateja Zver (25, 30), a jednom je mrežu pogodila Martina Krog (25).

Turnir veterna završio je trijumfom momčadi Matan Nekretnine Senjak koja je u finalu svladala Sofru sa 2-0. Vodeći pogodak postigao je Mate Dragičević (33), a za konačnih 2-0 lopta se u 35. minuti od nesretnog Stjepana Jukića odbila i prevarila njegovog suigrača, vratara Sofre Darka Horvata.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.