photo:profimedia

KRENULA VELIKA ČISTKA: Lampard sređuje svlačionicu kako bi napravio mjesta za njega, Vatreni vjerojatno siguran

Autor: Gordan Šojat

Chelsea je u ljetnom prijelaznom roku potrošio 247 milijuna eura i to uglavnom na pojačanja u napadu. Očito dovedena pojačanja nisu dala očekivani učinak u napadu jer je Lampardu i dalje glavni strijelac Giroud, no Bluesi žele mnogo više.

Tako po pisanju Sky Sportsa i The Suna, Chelsea se sprema u lov na Erlinga Haalanda kojeg se do sada spominjalo u kontekstu Real Madrida, Barcelone i Manchester Uniteda, ali sada je u priču umiješao i tim iz Londona.

No The Sun piše kako se svlačionica mora malo prorijediti prije dolaska Norvežanina, pa se tako barata sa sedam imena koja mogu napustiti Stanford Bridge.

Listu predvode Victor Moses i Danny Drinkwater, koji već dugo nisu ni u kakvim planovima, pa obrambeni tercet Antonio Rudiger, Marcos Alonso i Andreas Christensen. Ross Barkley, je na posudbi u Evertonu te će vjerojatno i ostati tamo, dok je još nesiguran i Jorginho.

Izgleda kako Mateo Kovačić i dalje visoko figurira u planovima Franka Lamparda tako da njegovo ime nije iskočilo unutar ovih napisa.

Chelsea kažu još razmišlja i o kupovini Declana Ricea, defenzivnog veznjaka West Hama, koji ove sezone igra sjajno.

Haaland ima klauzulu prema kojoj može napustiti klub za 75 milijuna eura, ali ona se aktivira tek 2022. godine. Prijevremeni odlazak iz Borussije sigurno bi bio po puno većoj cijeni, ali izgleda kako se Lampard priprema biti opet aktivan na tržištu i sljedeće godine.




Autor:Gordan Šojat
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.