Foto: Goran Mehkek / CROPIX/Ilustracija

Kreće navijačko ludilo: HNS objavio detalje o ulaznicama i kako doći do njih

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Hrvatska je stresnije od očekivanog izborila Europsko prvenstvo u Njemačkoj sljedeće godine. Ne treba ni sumnjati da nas čeka prava horda navijača.

HNS je objavio detalje oko druge faze prodaje ulaznica. Prva faza trajala je tijekom listopada i bila je namijenjena neutralnima navijačima, a od 1. prosinca kreće druga.

Bit će to čak deveto veliko natjecanje, ali vrlo vjerojatno i posljednje za kapetana Luku Modrića. Ono što je zanimljivo i prvo je bilo u Njemačkoj, SP 2006.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hrvatski nogometni savez (@hns_cff)
Velika navala

Prijave za drugu fazu trajat će do 12. prosinca, a HNS je objavio detaljne informacije za sve zainteresirane. Pomama će biti velika pa zato pažljivo pročitajte sve upute.

HNS navodi slijedeće: “Prodaju ulaznica organizira isključivo UEFA putem svoga portala za ulaznice. Navijači koji žele kupiti ulaznice u sektoru za hrvatske navijače trebaju se registrirati, a potom i prijaviti na EURO2024.com, na način da odaberu opciju “Fans of …” i potom odaberu Hrvatsku. Nakon toga slijedi odabir utakmica, broj ulaznica po utakmici (od 1 do 4) te kategorija ulaznica, s tim da se može odabrati opcija da kupac,  u slučaju da nema raspoloživih ulaznica za željenu kategoriju, pristaje na jednu kategoriju više ili niže u odnosu na početni odabir. U slučaju da potražnja premaši raspoloživu kvotu, UEFA će organizirati ždrijeb kojim će se odrediti koji će navijači dobiti pravo na kupnju ulaznica. UEFA će tijekom siječnja e-mailom obavijestiti sve prijavljene o rezultatima ždrijeba, a onima koji su imali sreće u ždrijebu, otvorit će rok za plaćanje. Napominjemo da je ključni podatak po kojem će se u ždrijebu identificirati navijači hrvatske reprezentacije unos OIB-a u polje za ID broj.”

Zatim jedna promjena: “Na ovom prvenstvu UEFA će prvi put primijeniti sustav prema kojem će navijači svih reprezentacija na svim utakmicama natjecanja po skupinama, bez obzira na kapacitet stadiona na kojem igraju pojedine utakmice, imati na raspolaganju 10.000 ulaznica, umjesto dosadašnjeg sustava gdje su navijači imali određeni postotak stadiona, pa tako navijači neće biti zakinuti ako njihova reprezentacija igra na manjem stadionu.”
Đokovićeva mama je iz hrvatske vojne obitelji: ‘Ma ja sam Hrvat, nikad nisam bio Srbin’

Cijene se znaju

Cijene ulaznica za grupnu fazu iznose: 30, 60, 150 i 200 eura ovisno o tome na koji sektor želite.

Podsjetimo, Euro u Njemačkoj održava se dogodine od 14. lipnja do 14. srpnja, a Hrvatska će doznati protivnike u skupini u prvom krugu ove subote, kada se s početkom u 18 sati održava ždrijeb u Hamburgu.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.