Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

KOVAČ DOBIO ŠOKANTNU UTAKMICU! Bivšem izborniku triler protiv Strasbourga

Autor: Gordan Šojat

Monaco Nike Kovača pobijedio je Strasbourg 3:2 u petom kolu francuskog prvenstva a klub igrača iz kneževine je od 67. minute igrala s dva igrača manje ali je ipak uspjela sačuvati vodstvo.

Monaco je poveo golom Wissama Ben Yeddera u devetoj minuti da bi prede sam kraj prvog poluvremena Ruben Aguilar povisio na 2:0.

Gosti na početku drugog poluvremena već u 46. minuti golom Chahirija nakon pogreške Monacovih stopera smanjili na 2:1 a na dva razlike za Monaco vraća Ben Yedder. Tada se činilo kako će Monaco bez problema uknjižiti pobjedu.

No dolazi do velikih grešaka Monacovih igrača pa prvo zbog drugog žutog kartona je isključen Tchouameni nakon grubog starta nad Djikuu, a 12 minuta kasnije direktno isključenje zaradio stoper Alex Disasi nakon što je kao posljednji igrač obrane srušio gostujućeg napadača Ajorquea. Iz dosuđenog jedanaesterca Strasbourg je smanjio na 3:2 ali su igrači Nike Kovač ipak uspjeli izdržati i s devetoricom na terenu.

U ostalim susretima Ligue 1 danas su ostvareni sljedeći rezultati: Bordeaux-Nice 0:0, Monaco-Strasbourg 3:2, Angers-Stade Brestois 29 3:2, Dijon-Montpellier 2:2, Nimes-Lens 1:1.

 




 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.