Zdravko Radulović novi trener Cibone

Autor: hina

Poslije dugo godina vratio sam se kući. Svjestan sam situacije u kojoj se nalazi klub i nadam se kako ćemo uspjeti zadržati najvažnije igrače, kazao je Radulović.

Nakon što je Velimir Perasović napustio redove Cibone i preselio u Efes Pilsen za novog trenera “Vukova” izabran je Zdravko Radulović.

Premda se posljednjih dana nagađalo kako bi hrvatskog košarkaškog prvaka trebao preuzeti dosadašnji Perasovićev pomoćnik Tomislav Mijatović, a kao mogući kandidati spominjani su Slobodan Subotić i Veljko Mršić, vodstvo kluba se odlučilo za bivšeg trenera Cedevite i Zagreba.

Radulović se zahvalio na ukazanom povjerenju naglasivši kako ga uz Cibonu vežu samo lijepe uspomene.

– Poslije dugo godina vratio sam se kući. Svjestan sam situacije u kojoj se nalazi klub i nadam se kako ćemo uspjeti zadržati najvažnije igrače – kazao je Radulović koji je potpisao ugovor na dvije godine.

Predsjednik kluba Vlatko Previšić je istaknuo kako je Perasović izabran jednoglasnom odlukom. “Procijenili smo da je Radulović najbolje rješenje,” kazao je Previšić.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.