Foto: Dino Stanin/PIXSELL

ZADAR DEKLASIRAO PARTIZAN S 56 RAZLIKE! Ovo se ne viđa svaki dan, a utakmica će se pamtiti po jednom detalju!

Autor: F.F

U svakom smislu te riječi, nevjerojatnu utakmicu odigrali su košarkaši Zadra i Partizana na turniru ABA lige za juniore u Laktašima.

Hrvatski klub potpuno je deklasirao Beograđane rezultatom 102:46, ali iza potpune dominacije Zadrana stoji potpuno drugačija priča, pomalo i bizarna.

Naime, Partizan je utakmicu počeo sa svega šest igrača, a razlog je – crijevna viroza.

Završili s dva!

Crijevna viroza poharala je juniore Partizana koji su zbog toga utakmicu počeli sa svega šest igrača, a završili ju s – dva! S druge strane,  Zadrani su susret počeli s osam igrača.

Izvor: ABA liga/Igokea/Nikola Vuruna

Prema pravilima, utakmica bi bila prekinuta da su Beograđani ostali na terenu s jednim igračem, no svejedno nikome nije jasno zašto se inzistiralo na ovoj utakmici.

Partizan je već otišao kući, a nisu ni odigrali sve susrete do kraja. Igokea se nije susrela s beogradskim klubom, ali s obzirom da je Partizan otišao kući, ABA liga je upisala pobjedu 20:0 u korist Igokee.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.