Foto: Marko Dimic/PIXSELL

(VIDEO) VELIKI SRBIN OVO NE TRPI! ‘Ajde, j***e!’, pogledajte što se dogodilo

Autor: I.K.

Željko Obradović, veliki srpski košarkaški trener, ne voli kad stvari na njegovom radnom mjestu nisu sasvim pod kontrolom, a to je pokazala i situacija u jednom ‘time-outu’ na klupi Partizana u jučerašnjem susretu s Joventutom u Eurokupu.

Legendarnog trenera je iz takta izbacila reakcija Bogdana Karaičića, jednog od njegovih pomoćnika, koji je petljao pokušavajući pronaći flomaster za svojeg šefa kako bi Obradović mogao nacrtati što će se odigrati. ‘Ajde, j***e!’, moglo se pročitati s usana šefa struke Partizana dok je njegov pomoćnik trebao uskočiti s flomasterom, što mu nikako nije išlo.

Flomaster je na koncu ipak pronađen, a snimku ove situacije pogledajte – ovdje.

Veselili se na kraju

Obradoviću je taj trenutak poremetio mir kada je trebao na ploči pokazati što očekuje na parketu, ali na kraju susreta veseliji su bili i on i Karaičić, a i svi ostali u taboru Partizana. Beograđani su kod kuće slavili sa 68:67, nastavljajući 100-postotni niz na početku puta u skupini A.

Partizan sada ima 3-0 na ovosezonskom startu u Eurokupu, dok je Joventut porazom u Srbiji pao na omjer 2-1.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli KK Partizan NIS Beograd (@partizanbc)

Neokrznuti i u regionalnoj ligi

S legendarnim trenerom na klupi i s pojačanom momčadi u novoj sezoni, Partizan je za sada sa svim pobjedama u Eurokupu, a ima maksimalni učinak i u regionalnoj ABA ligi. Beograđani su u toj konkurenciji na 6-0 nakon prvih šest kola.




Partizanovu ovosezonsku kvalitetu su do sada osjetili i hrvatski predstavnici u ABA ligi, Cibona, Zadar i Split, svi s porazima od Obradovićeve momčadi na domaćem parketu.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.