(VIDEO) UZNEMIRUJUĆA SNIMKA! Stravičan lom noge NBA zvijezde: ‘Ozljeda je odvratna’

Autor: Bruno Herljević

Snimka doista nije za one slabijeg želuca, a već se nagađa kako se Hayward nakon ovakve povrede više nikada neće vratiti na razinu na kojoj je bio

Cleveland je otvorio novu sezonu NBA-a vrlo tijesnom pobjedom na svojem parketu. Cavaliers je svladao Celtics sa 102:99, ali utakmicu nažalost nije obilježio ni LeBron James, ni Wade, već je utakmicu obilježila stravična ozljeda Gordona Haywarda, košarkaša Bostona.

Bivša zvijezda Jazza i All-Star igrač skočio je na ‘alley-oop’ pod košem Clevelanda, ali pod njega je došao Jae Crowder, a u blok se bacao LeBron. Hayward je nezgodno pao, a nakon što su se igrači razbježali držeći se za glavu bilo je jasno da je ozljeda strašna.

Snimka doista nije za one slabijeg želuca, a već se nagađa kako se Hayward nakon ovakve povrede više nikada neće vratiti na razinu na kojoj je bio kada je ovoga ljeta došao u Boston.

“Ovo je užasno. Ne mogu opisati koliko mi je žao što se ovo dogodilo. Naporno je radio i taman se privikavao na momčad. Nadam se da će se u potpunosti oporaviti, ali tako je to u sportu, ozljede su dio našeg posla. Baš mi je žao Gordona”, rekao je trener Bostona Brad Stevens.

Ozljeda je potresla sve prisutne pa su se tako neki držali za glavu, neki su molili neki klećali na parketu, a nakon utakmice LeBron je Haywardu dao podršku. “Ozljeda je odvratna. Molim za njega i želim mu brz oporavak. Drži se Gordone”, rekao je James na kraju utakmice.

Srećom, liječnička služba reagirala je najbolje što je mogla. Haywardu su na licu mjesta namjestili gležanj i to mu je umanjilo bol i umirilo šok. Nogu su mu mobilizirali, a s terena je ispraćen ovacijama.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.