Izvor: Screenshot/Twitter

(VIDEO) UTAKMICA PREKINUTA IZ GNJUSNOG RAZLOGA! Pijani navijač povraćao po terenu, igrači u šoku

Autor: F.F

Utakmica između Sacramento Kingsa i Utah Jazza završila je uvjerljivom pobjedom ekipe iz Salt Lake Cityja 123:105 te je najveće uzbuđenje na susretu bilo u režiji – navijača.

Situacija uz  parket bila je dramatičnija od događanja na terenu, a za to se potrudio jedan od navijača koji je utakmicu došao gledati u vidno alkoholiziranom stanju.

Jedva je držao glavu na ‘ramenima’, a onda je – pokleknuo.

Igrači i navijači se zgražali

Zbog spomenutog navijača utakmica je prekinuta na 15 minuta jer se ispovraćao uz sami parket, naravno, zbog prekomjerne konzumacije alkohola. Tim potezom postao je prva zvijezda susreta, a cijeloj situaciji gadili su se, ali i smijali, igrači na terenu.


Do smijanja nije bilo čistaću koji je morao počistiti nered iza pijanog navijača, ali ni ostaloj publici koja je sjedila u njegovoj blizini.




Utu je predvodio Donovan Mitchell koji je postigao 26 poena, uhvatio pet skokova i podijelio isto toliko asistencija, dok je kod Sacramenda najbolji bio Richuan Holmes s 22 poena i sedam skokova. Za Jazzere je naš Bojan Bogdanović odigrao, za njegove standarde, ispod prosječnu utakmicu, ubacivši deset poena uz četiri skoka.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.