(VIDEO) TRENER HRVATSKIH KORIJENA KOMENTIRAO UVREDE SRBA! Što točno znači ova poruka?

Autor: Bruno Herljević

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinchieri, bio je izrazitp nezadovoljan suđenjem na utakmici protiv Crvene zvezde, a tijekom utakmice pretrpio je težak osobni napad i to od navijača Crvene zvezde koji su mu skandirali ‘ustašo, ustašo’. Trinchierijeva majka je inače iz Rijeke pa čovjek ima i hrvatsko državljanstvo, a Delije su to iskoristile kako bi ga izvrijeđale.

Međutim, nakon utakmice Trincheri se uglavnom doticao suđenja. Žestoko je napao suce, komentirao njihove odluke i atmosferu.

“Ako se mora platiti kazna, hajde da je pošteno sada platim. Finala moraju odlučivati igrači, a ne ljudi koji moraju biti neprimjetni, a misle da su zvijezde. Ovo je sramota, pustite nas da igramo košarku. Toliko bacanja, 42 slobodna bacanja. Vrijeđaju me čitavu utakmicu, to nije poštovanje”, rekao je novinarima posle utakmice.

Nakon toga, objavio je i Tweet u kojem je napisao “O, moji Grobari…” i uz to je objavio pjesmu Metallice, “Nothing else matters”.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.