fbpx
Screenshot: Instagram/mr.andrija_

(VIDEO) SRPSKA ZVIJEZDA SLAVILA S TRI PRSTA: Kakav dernek, a evo kako je sve krenulo!

Autor: I.K.

Nikola Jokić je sinoć u dresu Denver Nuggetsa u Miamiju sa 120:111 slavio protiv domaćeg Heata, a nakon te pobjede, bilo je i zabave na tradicionalno vrućem jugu Floride, na američkom jugoistoku.

Tu zabavu približio je profil mr.andrija_ na Instagramu, pokazujući kako je Jokić u društvu braće uživao u atmosferi jednog tamošnjeg noćnog kluba.

Velika srpska košarkaška zvijezda je u tom slavlju zapjevala i himnu svoje zemlje, Bože pravde, a pritom je bilo i slavlja s tri prsta i križanja uz pjevanje srpske himne.

Sve se ‘zapalilo’

Atmosferu povezanu s ovom utakmicom, uključujući i slavlje nakon njezinog završetka, profil mr.andrija_ donosi u svojim pričama na Instagramu.

Kako je to izgledalo, možete pogledati – ovdje.

Utakmica koje su se plašili

Slavlje se dogodilo nakon košarkaške utakmice na Floridi koja se očekivala zbog mogućeg sukoba domaćih s Jokićem i njegovom braćom. Povod za to bio je u potezu srpske zvijezde dok su se Nuggetsi i Heat ranije ove sezone sreli u Denveru, a Jokić je tada s leđa gurnuo Markieffa Morrisa, što je odmah dovelo do tenzija na parketu.

Očekivalo se da bi moglo biti vruće i u Miamiju. Braća Jokić bila su ondje i pratila su utakmicu, a sve je prošlo mirno. Kako govore prizori iz noćnog kluba, Jokići su preostalu energiju izbacili iz sebe slaveći nakon susreta.
Autor:I.K.