Screenshot: Instagram/Twitter

(VIDEO) POSRNULA ZVIJEZDA DIVLJALA, ‘JA SAM ISUS KRIST!’ Izašla uznemirujuća snimka, jedva su ga obuzdali!

Autor: I.K.

Delonte West, poznati bivši američki košarkaš s važnim ulogama u nekoliko klubova u NBA ligi, već dugo pada prema dnu nakon što više nije na parketima. Prošlog tjedna doznalo se da je ponovno priveden, to se dogodilo u Boynton Beachu na Floridi, a sada je otkriveno i više detalja što se tu dogodilo.

Za te detalje pobrinuo se TMZ Sports, koji približava kako se 38-godišnji West ponašao i što je sve radio dok su policajci imali posla s njim. Bilo je to baš svega.

Između ostalog, umirovljeni košarkaš se nazvao Isusom Kristom. Tvrdio je i da je predsjednik SAD-a, govorio je kako je bolji igrač od LeBrona Jamesa, svojeg bivšeg suigrača, ali i od Michaela Jordana, a tu je bila i bujica uvreda protiv seksualnih manjina.

Teško ga umirili

Sve što je West izvodio brzo se raširilo američkim stranicama, ali i drugdje. Pretpostavlja se da je bio pod utjecajem alkohola, a sa svojim divljanjem bio je težak zalogaj za policajce.




Šokantna snimka

U svojem padu nakon što više profesionalno ne igra košarku, West je, tako, pretrpio novu bolnu epizodu. Kako pokazuje ono što je zabilježila snimka, djelovalo je baš ružno, a video na koji upozoravamo zbog uznemirujućeg sadržaja možete pogledati – ovdje.

Ima li izlaza za Westa? Za sada se ‘hladi’ nakon što su ga priveli, a nakon što ponovno izađe, pitanje je hoće li mu u zaustavljanju pada pomoći inicijative poput one koju je ne tako davno imao Mark Cuban, vlasnik Dallas Mavericksa, kluba za koji je 38-godišnji bivši košarkaš nekada igrao na NBA parketima. Cuban je tada na neko vrijeme zbrinuo Westa, financirao je njegov odlazak na odvikavanje od droge, ali s novim incidentom, očito je da i dalje tone.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.