Screenshot: Twitter/@mstojkovic75

(VIDEO) POLICIJA PATROLIRA BEOGRADOM: Nema mira u Srbiji, tučnjava podignula alarme

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Dolazak ljeta i završnica velikih sportskih klupskih natjecanja zaokupljaju pažnju ‘fanova’ zbog borbe na terenu, no posljednjih tjedana je dosta čest slučaj da se prate zbivanja i dok se ne igra. Puno razloga za to daju navijači koji su često ratoborni, s reakcijom policije na njihove nerede.

U novom takvom primjeru, u središtu pozornosti je Beograd koji ugošćuje završni turnir košarkaške Eurolige. Ondje su, među ostalima, i igrači Olympiacosa, a s njima i navijači koji u glavnom gradu Srbije već pokazuju svoju žestinu – prije nego se pojave na tribinama beogradske Arene.

Kako donosi srpski Mondo, navijači kluba iz Pireja su se u Novom Beogradu potukli s policijom, a epilog su bila privođenja kako bi se suzbio taj nered.

Policija dobila dojavu o nemirima

Policajci su u glavnom gradu Srbije reagirali nakon što su stigle informacije o nemirima, a njihov dolazak na teren približio je jedan video objavljen na Twitteru.




Susret sa starim ‘prijateljima’

Posao koji je zaokupio beogradsku policiju zbiva se na dan polufinalne utakmice Olympiacosa i turskog Anadolu Efesa, sa susretom Grka i Turaka koji donosi visoke tenzije.

U slučaju navijača grčkog kluba, tenzije su već eskalirale i dovele su do toga da će se privedeni baviti objašnjavanjem što su to radili na ulicama Novog Beograda – umjesto da podržavaju svoju momčad s tribina u borbi za euroligaško finale.




Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.