Izvor: Screenshot/Twitter

(VIDEO) POGLEDAJTE KAOS ZBOG ZVIJEZDE KOJA NE SMIJE IGRATI! Nije se cijepio, a sve je krenulo tako mirno

Autor: F.F

Brooklyn Netsi jučer su protiv Charlottea Hornetsa upisali svoj drugi ovosezonski poraz u svojem Barclays Centru. Hornetsi su slavili 111:95, a posebno su impresivni bili u drugom poluvremenu.

Kevin Durant je postigao 38 poena, ali ni to nije bilo dovoljno Netsima za pobjedu. Osim zbivanja u dvoarni, puno se pričalo i pisalo o događajima ispred Barclays Centra.

Ispred dvorane Netsa, okupila se grupa navijača koji su mirno počeli prosvjedovati.

Brzo je eskaliralo

Naime, navijači su prosvjedovali te su tražili vodstvo kluba da vrate Kyrieja Irvinga u momčad. Udaljen je iz ekipe nakon što se odbio cijepiti, a prema zakonima New Yorka, ne smije nastupati na domaćim utakmicama ako nije cijepljen.




Miran prosvjed ubrzo je postao kaos, a okupljeni su vikali ‘Let Kyrie play’, odnosno pustite Kyrieja da igra. Probili su barikade te su na silu pokušali ući u dvoranu. Policija i osiguranje nisu mogli suzdržati ‘pobješnjelu’ masu.

Video pogledajte OVDJE!




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.