VIDEO: Phoenixova klupa pobijedila Lakerse

Autor: hina

Sada više ne smije biti opuštanja, valjda je svima jasno da je Phoenix momčad koja nas može pobijediti - kazao je Kobe Bryant.

U četvrtoj utakmici završnice Zapadne konferencije NBA lige košarkaši Phoenix Sunsa su na domaćem terenu pobijedili Los Angeles Lakerse 115-106, i time su poravnali rezultat u pobjedama na 2-2.

I dok je u trećoj utakmici ključni igrač Phoenixa bio Amare Stoudemire, sinoć su se iskazali pričuvni igrači, posebice u zadnjoj četvrtini. U posljednjoj dionici igrači Phoenixa napravili su seriju 18-6, te su stigli do vodstva 103-90, i nije im bio problem pobjednički privesti utakmicu kraju.

U momčadi Sunsa najefikasniji je bio Amare Stoudemire sa 21 košem, Steve Nash je upisao 15 poena i 8 asistencija, dok su pričuve Channing Frye i Leandro Barbosa ubacili po 14 koševa.

Kod Lakersa Kobe Bryant je ubilježio 38 koševa, 7 skokova i 10 asistencija. Dobri su bili i Lamar Odom te Pau Gasol sa po 15 poena.

– Sada više ne smije biti opuštanja, valjda je svima jasno da je Phoenix momčad koja nas može pobijediti – kazao je Bryant.

Lakersi su prilično uvjerljivo dobili prve dvije utakmice na domaćem terenu i tada im se vjerojatno činilo da će se lako obračunati sa Phoenixom, ali Sunsi su pokazali zube i sada je omjer u pobjedama 2-2.




Sljedeća utakmica je u četvrtak u Los Angelesu.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.