VIDEO: Orlando se odbija predati; Howard opet briljirao

Autor: hina

Domaćine su do pobjede predvodili Jameer Nelson sa 24 koša i Dwight Howard koji je ubacio 21 koš, te upisao 10 skokova i 5 blokada.

U petom susretu finala doigravanja Istočne konferencije NBA lige Orlando je na svom parketu pobijedio Boston 113:92 i u seriji na četiri pobjede smanjio na 2:3. Iduća utakmica je na rasporedu 28. svibnja u TD Gardenu u Bostonu.

Nakon što je Boston otvorio finalnu seriju s tri uzastopne pobjede činilo se kako će vrlo brzo zaključiti posao. Međutim, Orlando se odbija predati i sa dva uzastopna trijumfa ostao je u igri za veliko finale.

– Bila je ovo naša najbolja predstava u doigravanju. Posebno smo bili raspoloženi u napadu – kazao je Orlandov trener Stan Van Gundy.

Domaćine su do pobjede predvodili Jameer Nelson sa 24 koša i Dwight Howard koji je ubacio 21 koš, te upisao 10 skokova i 5 blokada. U gostujućim redovima najefikasniji je bio Rasheed Wallace ubacivši 21 koš, dok je rajon Rondo dodao 19 koševa.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.