VIDEO: Orlando deklasirao Wizardse, Jazzeri upisali drugi poraz

Autor: hina

Orlando je bez većih problema pobijedio Wizardse. Sve je bilo gotovo nakon prve dvije četvrtine nakon kojih je domaćin imao 24 koša viška (58:34). Ostatak utakmice bilo je tek odrađivanje posla.

Košarkaši Orlanda otvorili su novu NBA sezonu pobjedom protiv Washingtona 112:83, dok je Phoenix na gostovanju bio bolji od Utaha 110:94.

Orlando je bez većih problema pobijedio Wizardse. Sve je bilo gotovo nakon prve dvije četvrtine nakon kojih je domaćin imao 24 koša viška (58:34). Ostatak utakmice bilo je tek odrađivanje posla. Najefikasniji igrači u redovima Magica bili su Dwight Howard sa 24, Vince Carter sa 18, te Jameer Nelson sa 16 koševa. Više od deset koševa ubacio je i Rashard Lewis (13). U suparničkim redovima najefikasniji su bili Cartier Martin sa 17, te John Wall sa 14 koševa.

Niti drugi dvoboj nije donio neizvjesnost. Phoenix je dominirao u svim segmentima igre i lako je stigao do pobjede u Salt Lake Cityju. U pobjedničkim redovima šest igrača je upisalo dvoznamenkasti broj koševa, najviše Steve Nash i Hakim Warrick po 18, dok je Jason Richardson dodao 16 koševa. Utah su predvodili Al Jafferson sa 20, te Paul Milsap i Andrej Kiriljenko sa po 19 koševa.

Bila je prva pobjeda Phoenixa ove sezone nakon što je na startu izgubio od Portlanda, dok su ‘Jazzeri’ upisali drugi poraz.




Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.