VIDEO: Najbolji start Hornetsa u povijesti

Autor: hina

Do nove pobjede, samo dan nakon što su u svojoj dvorani svladali Miami Heat sa 96-93, Hornetse je predvodio David West sa 25 koševa, dok Bucksima, koji su pali na omjer 2-5, nije pomogao niti povratak Andrewa Boguta koji je ubacio 19 poena uz 14 skokova.

Košarkaši New Orleans Hornetsa ostvarili su šestu uzastopnu pobjedu na početku sezone, svladavši kao gosti Milwaukee Buckse sa 87-81, što im je novi najbolji ulazak u sezonu u povijesti kluba.

Do nove pobjede, samo dan nakon što su u svojoj dvorani svladali Miami Heat sa 96-93, Hornetse je predvodio David West sa 25 koševa, dok Bucksima, koji su pali na omjer 2-5, nije pomogao niti povratak Andrewa Boguta koji je ubacio 19 poena uz 14 skokova.

Orlando Magic je u neizvjesnoj završnici kao gost svladao Charlotte Hornetse sa 91-88. Gosti su u trećoj četvrtini imali i 16 koševa prednosti, ali 32 sekunde prije kraja domaći su smanjili na samo poen zaostatka, 89-88, no Quentin Richardson je postigao koš u posljednjem napadu Orlanda, a potom su Diaw i Augustin promašili šuteve za tricu koji bi odveli utakmicu u produžetak. Dwight Howard i Rashard Lewis ubacili su po 22 koša za Orlando, dok je Gerald Wallace (25, 14 skokova) bio najbolji kod Charlottea.

Miami Heat po drugin je put ove sezone svladao New Jersey Netse, ovoga puta u svojoj dvorani sa 101-89. Susret je bio riješen u posljednjih sedam minuta treće četvrtine tijekom kojih je Heat ostvario seriju 25-10 i pobjegao na 19 koševa prednosti (87-68). “Veliki trojac” Heata postigao je čak 73 poena, Dwyane Wade 29 (10 skokova), LeBron James 23, a Chris Bosh 21, dok je Netse predvodio Anthony Morrow (25).

Denver Nuggetsi uzvratili su Dallas Mavericksima za domaći poraz otprije dva dana svladavši ih na njihovom parketu sa 103-92. Gosti su do pobjede stigli prvenstveno izvrsnim šutem za tricu (13-21), a najbolji je bio Carmelo Anthony (27). U sastavu Mavsa najefikasniji je bio Jason Terry (26).

San Antonio Spursi su uz mnogo sreće, sa 124-121 nakon produžetka, svladali jedinu momčad koja ove sezone još nije ostvarila pobjedu, Houston Rocketse. Gosti su došli u San Antonio bez Yao Minga, a tijekom utakmice ozlijedila su im se dva igrača iz startne postave, Aaron Brooks i Kevin Martin, no usprkos tomu 17 sekundi prije kraja četvrte četvrtine imali su dva poena prednosti i dva slobodna bacanja. No, Courtney Lee promašio je oba bacanja, a nakon što je Emanuel Ginobili izjednačio, Ishmael Smith je promašio šut za pobjedu. U posljednjem napadu produžetka Rocketsi su uputili čak tri šuta za tricu za izjednačenje, ali ni Battier, ni Lee niti Scola nisu bili precizni. Ginobili (28) je bio najefikasniji kod Spursa, a Martin (24) kod Rocketsa.




Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.