(VIDEO) LEGENDARNI HRVATSKI KOŠARKAŠ DOŽIVIO SRČANI UDAR! Hitno operiran u Splitu!

Autor: Bruno Herljević

Legendarni hrvatski košarkaški reprezentativac Ivica Žurić doživio je srčani udar u srijedu i hitno je prebačen u Split na operaciju. Operacija je bila uspješna i bivši košarkaš se oporavlja. Žurić se nakon igračke karijre bacio u ugostiteljske vode i trenutno vodi nekoliko vrlo uspješnih lokala u Zagrebu i Šibeniku.

Prisjetimo se, Žurić je kao igrač karijeru proveo uglavnom u Šibenki i Ciboni, a bio je i u reprezentaciji početkom devedesetih i osvojio je tri bronce, na EP-U 1993. i 1995. godine i na SP-u 1994.

Žurić je slovio za jednog od najvećih talenata bivše Jugoslavije, ali je iz iste reprezentacije rano ispao zbog sukoba s tadašnjim izbornikom Ivkovićem.

Predviđali su mu blistavu NBA karijeru, ali zbog ozljede koljena karijeru je proveo u Hrvatskoj. Tek je kasnije igrao malo u Turskoj, a umirovio se u 37. godini kao igrač Brotnja.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.