VIDEO: LeBron i društvo upisali prvu pobjedu, Boston grubo prizemljen od Cavaliersa

Autor: G.R.

Boston je nakon uvodne pobjede nad Miamijem grubo prizemljen od bivšeg kluba Lebron Jamesa, Clevelanda. Tako su Cavaliersi nastavili s pobjedničkim navikama i bez svog najboljeg igrača u proteklih šest sezona.

Nakon uvodnog poraza od lanjskih finalista Boston Celticsa, Miami Heat je stigao do prve ovosezonske pobjede na gostovanju kod Philadelphie. Momčad s Florida slavila je rezultatom 97:87, a prvo ime susreta bio je Dwyane Wade s 30 poena i sedam skokova.

Le Bron James upisao je za njega skromnih 16 poena, ali je zato izgubio čak devet lopti. Drugu ovosezonsko pojačanje Miamija, Chris Bosh, upisao je 15 poena, te tako malo popravio dojam iz prve utakmice.

Boston je nakon uvodne pobjede nad Miamijem grubo prizemljen od bivšeg kluba Lebron Jamesa, Clevelanda. Tako su Cavaliersi nastavili s pobjedničkim navikama i bez svog najboljeg igrača u proteklih šest sezona. Do konačnih 95:87, Cavalierse su predvodili J.J. Hickson s 21 poenom, odnosno Daniel Gibson s pet poena manje.

Iste sreće nisu bili Toronto Raptorsi. Oni su prvi puta nakon sedam godina odigrali bez Chrisa Bosha, a koliko će im ovaj faliti vidjelo se već protiv New Yorka koji je u hladnom Torontu slavio s 98:93. Momčad iz 9Velike Jabuke’ do pobjede je predvodio Amare Stoudamire s 19 poena i deset skokova.




REZULTATI:

Cleveland Cavaliers – Boston Celtics 95:87

New Jersey Nets – Detroit Pistons 101:98




Philadelphia 76ers – Miami Heat 87:97

Toronto Rapters – New York Knicks 93:98

New Orleans Hornets – Milwaukee Bucks 95:91

Minnesota Timberwolves – Sacramento Kings 116:117

Oklahoma City Thunder – Chicago Bulls 106:95

Memphis Grizzlies – Atlanta Hawks 104:119

Dallas Mavericks – Charlote Bobcats 101:86

San Antonio Spurs – Indiana Pacers 122:109

Denver Nuggets – Utah Jazz 110:88

Golden State Warriors – Houston Rockets 132:128

Los Angeles Clippers – Portland Trail Blazers 88:98

Autor:G.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.