(VIDEO) LAV IS IN THE AIR: Akrobacija kakva se viđa samo jednom u životu

Autor: J.V.H.

Da su Amerikanci obdareni čudnovatim smislom za humor i zabavu, a bome i žicom za marketing, zna svaki iole ozbiljan pratitelj “američkih sportova”.

Ti stanovnici udaljenog nam kontinenta iskoristit će i najmanju priliku između poluvremena, trećina i četvrtina da bi se zabavili i uživali u ludorijama od kojih su neke zbilja skliznule s ruba vjerojatnoga.

Ne, ako već morate znati trampolin i animator maskiran u maskoti više nisu bili dovoljni, pa se netko dosjeti da elastičnu fiksnu elastičnu opnu zamijeni “ljudski top” koji bi lansirao maskotu prema košu.

Ne znamo jesu li koristili NASA-ine inženjere za izračunavanja smjera, sile i putanje ispaljenog “projektila” no bilo bi zabavno vidjeti pokuse prije nego je točka puštena u javnost.

U svakom sčučaju čestitamo momcima, i lavu na hrabrosti. E da, ne radi se o lavu već je riječ o pumi, ali znate kako je s mačkama, sve imaju devet života.

 




Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.