VIDEO: Lakersi sa zvukom sirene stigli nadomak finala

Autor: hina

Kod Lakersa je najbolji bio Kobe Bryant sa 30 poena, 11 skokova i 9 asistencija, a Phoenix je predvodio Steve Nash sa 29 koševa i 11 asistencija.

U petoj utakmici završnice Zapadne konferencije NBA lige košarkaši Los Angeles Lakersa su na domaćem terenu pobijedili Phoenix Sunse 103-101, pa sada Lakersi vode sa 3-2 u pobjedama i nedostaje im još jedan trijumf za plasman u finale.

Lakersi su utakmicu dobili u uzbudljivoj završnici nakon što su prokockali prednost od 18 koševa, koju su imali tri i pol minute prije kraja treće četvrtine. Domaćini su bili stalno u vodstvu u zadnjoj dionici, a minutu i pol prije kraja su vodili 101-96. No, Phoenix se nije predavao, pa je 3,5 sekunde prije kraja Jason Richardson zabio tricu za poravnanje 101-101.

Domaćini su ipak uspjeli izvući pobjedu u zadnjem napadu, prvo je Kobe Bryant promašio šut za tricu, ali je Ron Artest uspio uhvatiti loptu i pogoditi za pobjedu Lakersa.

Kod Lakersa najbolji je bio Kobe Bryant sa 30 poena, 11 skokova i 9 asistencija, a iskazali su se i Fisher sa 22, te Gasol sa 21 košem.

Phoenix je predvodio Steve Nash sa 29 koševa i 11 asistencija, dok je Stoudemire dodao 19 poena.




Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.