(VIDEO) HEZONJA U OPASNOJ FORMI UOČI NOVE SEZONE! Upisao najbolji učinak u predsezoni!

Autor: HINA/B.H.

Hrvatski košarkaš mario Hezonja u posljednjoj je predsezonskoj utakmici prije početka nove NBA sezone odigrao svoju najbolju utakmicu postigavši 14 koševa (šut za dva 4-8, trica 1-2, slobodna bacanja 3-4) uz tri skoka i jednu asistenciju za 20 minuta provedenih u igri u 107-113 porazu New York Knicksa od Brooklyn Netsa.

U pet predsezonskih utakmica Hezonja je prosječno ubacivao 8.0 poena, 3.6 skokova i 1.0 asistenciju za 20.4 minuta provedenih u igri, a Knicksi su ostvarili tri pobjede i dva poraza.

Najefikasniji u dresu Knicksa bio je Tim Hardaway mlađi sa 18 ubačaja, dok je Netse predvodio Spencer Dinwiddie sa 19 ubačaja.

Dobrom utakmicom u dresu Cleveland Cavaliersa, koji su izgubili na svom parketu od Detroit Pistonsa sa 110-129, predsezonu je zaključio i Ante Toni Žižić. On je u utakmicu krenuo u početnoj petorci Cavsa te je za 20 minuta ubacio 11 koševa (šut za dva 4-4, slobodna bacanja 3-6) te sakupio osam skokova i imao jednu osvojenu loptu.

Žižić je u predsezoni ostvario učinak od 10.3 koševa i 5.3 skokova za 15.8 minuta provedenih u igri, a Cavsi su upisali dvije pobjede i dva poraza.

Kod Cavsa je najefikasniji bio Rodney Hood sa 21 košem, dok je Blake Griffin sa 29 pogodaka bio prvo ime Pistonsa.




Ivica Zubac je u 119-105 pobjedi Los Angeles Lakersa na gostovanju kod prvaka Golden State Warriorsa sudjelovao s devet ubačaja (šut za dva 3-5, slobodna bacanja 3-4), tri skoka i jednom asistencijom. On je predsezonu zaključio sa 6.4 koševa i 2.8 skokova za 11.0 minuta provedenih u igri dok su Lakersi ostvarili po tri pobjede i poraza.

Kod Lakersa, za koje nije igrao LeBron James, najučinkovitiji je bio Svjatoslav Mihajljuk sa 22 poena, dok je Klay Thompson ubacio 21 koš za Warriorse.

Nova NBA sezona počinje 16. listopada.




Autor:HINA/B.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.