Photo: KK Budućnost VOLI

(VIDEO) CRNOGORCI GRUBO KRŠE PRAVILA! Dio tribine koji je trebao biti prazan navijači su napunili, što sada?

Autor: Dnevno.hr

Igrat će se u ponedjeljak navečer i odlučujuća, peta utakmica finalne serije regionalne ABA lige košarkaša. Dvaput je Crvena zvezda, i to uvjerljivo slavila u Beogradu. Dva je puta i podgorička Budućnost nadigrala crveno-bijele u Morači pa se sve mora odlučivati u majstorici.

Hala Pionir u ponedjeljak će gorjeti, sigurno još i više no što je to bilo u prva dva susreta kada je atmosfera bila na rubu usijanja. Sjetite se, trener Crnogoraca i bivši hrvatski izbornik Jasmin Repeša žalio se da je od pljuvanja domačih navijača morao baciti sako… Bilo je svega, da se ne lažemo i u Podgorici, ali peta utakmica mogla bi ponuditi kaos.

Zbog događanja na trećem susretu u srijedu prilikom kojeg je Budućnost smanjila zaostatak u seriji na 3:1 letjeli su na parket Morače raznorazni predmeti, dizali su se navijači koji su sjedili uz teren… Zato je disciplinska komisija donijela odluku da će na četvrtoj utakmici ta mjesta morati biti prazna, kao i čitava prva tri reda tribina u krug cijelog terena.

Iako je na početku to zaista i bilo tako, po početku utakmice navijači su se poslužili i tim “zabranjenim” mjestima. Što će sada odlučiti board ABA lige tek treba vidjeti.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.