VIDEO: Bryant predvodio Lakerse do nove pobjede, Orlando slomio Atlantu

Autor: hina

Los Angeles Lakersi i Orlando Magic ostvarili su uvjerljive pobjede, te poveli rezultatom 2:0 u drugom krugu doigravanja.

Los Angeles Lakersi predvođeni Kobeom Bryantom koji je u odličnoj formi svladali su u drugoj utakmici drugog kruga doigravanja Utah Jazz 111:103 u utorak, dok je u drugoj utakmici doigravanja u Istočnoj konferenciji Orlando ‘pomeo’ Atlantu 114:71.

Nakon jučerašnje pobjede Lakersi vode po broju pobjeda 2:0.

Bryant, koji je zabio 30 koševa, briljirao je u zadnjoj četvrtini. Španjolac Pau Gasol postigao je 22 pogotka uz 15 skokova, a Andrew Bynum (17 koševa i 14 skokova) odveli su također Lakerse do pobjede.

Jazz, koji je veći dio utakmice gubio i do 15 koševa, 4:41 minute prije kraja došao je na četiri koša razlike (94-98), ali Bryant i Lakersi nisu popustili.

Ni Paul Millsap (26 koša) ni C.J. Miles, ni Carlos Boozer (20 koša svaki), nisu uspjeli spriječiti da Utah Jazz pretrpi svoj 16. poraz u Los Angelesu.

Nakon dvije pobjede na domaćem terenu, aktualni prvaci NBA će iduće dvije utakmice igrati na parketu Jazza u Salt Lake Cityju u subotu i ponedjeljak.




Atlanta doživjela najteži poraz u povijesti doigravanja

U drugoj utakmici doigravanja Orlando Magic je ‘slomio’ Atlanta Hawkse pobijedivši ih s 43 koša razlike i nanijevši im najteži poraz u doigravanju u njihovoj povijesti.




Svježiji od protivnika jer je imao osam dana odmora, Orlando Magic je vodio od početka do kraja na čelu s Dwightom Howardom (21 koš i 12 skokova) i Vinceom Carterom (20 koševa).

U drugoj i trećoj četvrtini Magic je vodio čak 60-21 da bi utakmica na kraju završila 114:71.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.