Valencija svladala Albu i osvojila Eurocup

Autor: hina

U susretu za treće mjesto Bizkaia Basket iz Bilbaoa je svladao grčki Panellinios sa 76-67, a Marko Banić je za pobjednike igrao 20 minuta i postigao 15 koševa.

Košarkaši Power Electronicsa iz Valencije, koje trenira naš Neven Spahija, pobjednici su natjecanja Eurocupa za ovu sezonu, oni su u finalu u Vitoriji svladali Albu iz Berlina sa 67-44 (36-22).

– Mislim da smo odigrali savršenu utakmicu, što se obrane tiče. Kroz turnir smo dokazali da možemo pobjeđivati i napadom i obranom. Večeras nam je za to bilo potrebno branjenje koša, a to smo i učinili. Sretan sam – izjavio je Spahija.

U susretu za treće mjesto Bizkaia Basket iz Bilbaoa je svladao grčki Panellinios sa 76-67 (35-39). Marko Banić je za pobjednike igrao 20 minuta i postigao 15 koševa (šut za dva 7-1, slobodna bacanja 1-1) uz jedan skok, dok je Damir Markota igrao 12 minuta i upisao tri skoka.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.