TAKO TO RADE HRVATI: Bojan Bogdanović sa zvukom sirene za pobjedu Utaha!

Autor: J.V.H.

Bojan Bogdanović igra sezeonu iz snova. Premda je večeras u Houstonu odigrao najlošiju utakmicu sezone (do posljednje sekunde utakmice upisao je tek pet poena u 28 minuta igre), djelovao je toliko indisponirano da ga je i trener Quin Snyder izvukao iz igre u završnici.

Međutim, u Utahu znaju koliko je Babo dobar šuter. Rocketsi su sekundu i šest desetinki prije kraja utakmice imali prednost 113:111, Snyder je odlučio vratiti Bogdanovića u igru, a hrvatski igrač ostao je posebno iznenađen što je završna akcija za produžetak ili pobjedu posložena upravo za njega – Snyder je nacrtao akciju s višestrukim blokovima. Nakon posljednjeg dotrčao je Bogdanović, primio loptu i odmah se dignuo na šut, iako su dva domaća igrača bila na njemu. Lopta je proparala mrežicu.

Zaista je velika stvar što je trenersko osoblje odlučilo ukazati mi povjerenje u tako ključnom trenutku obzirom na lošu utakmicu koju sam do tada odigrao. Od samog početka dvoboja osjećao sam kako nisam nekako usklađen, međutim kada trener posljednju akciju napiše upravo za vas morate na teren izaći s maksimalnim samopouzdanjem,” govorio je nakon dvoboja Bojan Bogdanović.

Rezultati:
Houston-Utah 113:114
Oklahoma City-Boston 111:112
Atlanta-New York 140:135/2OT
Philadelphia-Chicago 118:111
Washington-Memphis 99:106
Cleveland-LA Clippers 92:133
Portland-Miami 115:109




 

 

Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.