Foto: Facebook/Dejan Tomašević

Supruga poznatog srpskog igrača u životnoj drami: ‘Možda neću biti živa kad mi sin krene u školu’

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Pogođena autoimunom bolešću s kojom se bori već dugo, o svojoj životnoj drami otvorieno je pričala Jelena Tomašević, supruga nekadašnjeg srpskog košarkaškog reprezentativca Dejana Tomaševića, koji je poslije karijere na parketu postao sportski dužnosnik.

Tomašević se o tome otvorila dok je bila gošća srpske televizijske emisije ‘Ordinacija’, sjećajući kako su njezini problemi sa zdravljem krenuli dok je sa suprugom Dejanom živjela u Španjolskoj. U toj zemlji je Dejan Tomašević proveo dio igračke karijere.

“Primijetila sam mjesec dana nakon četvrtog porođaja da imam otjecanje na jednom prstu, pa sutradan na drugom. Obratili smo se liječnicima koji su napravili sve potrebne analize i otkrili su da imam lupus. Tada sam i prvi put saznala da postoji bolest pod tim imenom”, rekla je, a dodala je da joj je naknadno bio otkriven i reumatoidni artritis.

Hrvat im je ujedinio državu, a onda su ga odbacili kao pijanicu

Pričao i Dejan Tomašević

O zdravstvenim problemima svoje supruge govorio je i Dejan Tomašević. “Ako je Jelena i imala neke zdravstvene probleme, nikad se nije žalila. Uvijek sam ja bio u središtu pažnje. Prvi put se dogodilo da nije mogla preuzeti obveze jer je imala temperaturu, što se događalo prvih šest mjeseci.”

“Njezina je najveća kvaliteta da kraj svih tih problema nije dozvoljavala da mi to na neki način osjetimo. Poslije smo saznali da se trudila biti sama kada joj je baš teško, da je išla i isplakala se, zvala sestre i dijelila tu muku, ali se trudila da mi to u kući ne primijetimo”, dodao je.
Unatoč tome, Dejan Tomašević kazao je da je njegova supruga i sa zdravstvenim problemima dojila malu bebu. Presvlačila je dijete i brinula o njemu, a njemu je ostalo da joj daje podršku. O tome je bolešću pogođena supruga i sama pričala u svojem istupu u televizijskoj emisiji.

Foto: CROPIX

‘Stvorili smo fantastičnu vezu’

“Dejan i ja smo stvorili fantastičnu vezu, mi smo doslovno povezani u jednu čistu ljubav. Kada kraj sebe imate nekoga takvog, onda točno znate gdje ćete izaći, što ćete raditi u budućnosti… Tako smo mi isplanirali da imamo više djece. Nikad nismo pričali da imamo jedno dijete. Neki od nas su htjeli petero. Lupus me jako poremetio, tako da nisam mogla roditi Dejanu još jedno dijete iako je jako želio i peto. Onda smo se dogovorili da on bude moje peto dijete”, našalila se.

Što će biti dalje, supruga poznatog nekadašnjeg srpskog reprezentativca nije mogla reći. “Počinjem razmišljati što se događa, što će biti… Raste bijes. Zato što možda neću biti ovdje na Manjinoj svadbi. Možda neću biti živa kada Matija krene u školu, neću biti s Kićom kada završi fakultet”.
“Jednostavno, samo se te negativne energije lijepe i dolaze… Samo su mi one prividno tu. Onda kada uslijedi taj plač, taj zagrljaj, kad osjetiš tu ljubav, onda kažeš sebi: ‘Ma, možeš ti to’. Imaš s kim i imaš zbog koga”, rekla je o tome kako pronalazi snagu usred svoje borbe s bolešću.

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.