Screenshot: TV Arena Sport

(VIDEO) SRPSKI IGRAČ TOTALNO PODIVLJAO U ZADRU! Nevjerojatne scene, srednji prst pokazivao Hrvatima

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Zadar je u 17. kolu regionalne ABA lige u Dvorani Kreše Ćosića imao uspješnu večer, slavio je s 85:75 protiv Borca iz Čačka, a u završnici utakmice, na parketu i na tribinama dogodile su se scene u kojoj je odjeknuo potez Đorđa Gagića, 32-godišnjeg srpskog centra u dresu Borca, rodom iz Benkovca.

Iskusni košarkaš rođen nedaleko od Zadra je u dvorani na Višnjiku potpuno izgubio glavu. Prvo je krenuo na Igora Dragojevića, člana sudačkog ‘trolista’ na ovoj utakmici, bilo je i Gagićevih psovki, a nakon što je zaradio isključenje, stigla je reakcija prema tribinama.

Dok je iskusni srpski centar odlazio s parketa, u smjeru tribina s domaćim navijačima pokazao je srednji prst. U toj situaciji, zbog prijeteće eskalacije, dio tribina je ispražnjen.

Bio je ovo nevjerojatan završetak susreta u kojem je Zadar bio odličan u prvih 20 minuta, s 51:30 na semaforu na kraju prvog poluvremena. U drugom dijelu se Borac uspio približiti, ali pobjeda je ipak pripala momčadi koju vodi Danijel Jusup.

Foto: Luka Gerlanc/CROPIX

Što je svemu ovom prethodilo? Na srpskim portalima spominju se uvrede koje su s tribina bile upućene Savi Lešiću, 34-godišnjem krilnom centru Borca, rodom iz Knina. Spominje se da su povod bile uvrede i prema samom Gagiću, s uzvicima ‘svinjo debela’, a štogod bilo, iskusni centar je pri kraju susreta ‘eksplodirao’…

Scene iz Zadra pogledajte – ovdje.

U utakmici u kojoj je postalo jako žestoko u posljednjoj minuti, Zadrane je u dolasku do pobjede vodio Luka Božić, koji je imao 22 poena i osam skokova. Prije isključenja, Gagić je zabio najviše za Borac, 20 poena, a imao je i devet skokova.




Zadar je nakon slavlja s +10 došao do omjera 9-8 u regionalnoj sezoni i nalazi se na šestom mjestu. Borac je s omjerom 4-13 trenutno na 11. poziciji.

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.