SRBIN KOJI JE TETOVIRAO ČETNIKA DRAŽU, A VOLI VATRENE: Premlatio ženu i kćer!

Autor: Dnevno

Bivši košarkaški reprezentativac Srbije Milan Gurović (44) uhićen je u ponedjeljak u Novom Beogradu, javio je Kurir.

Nekadašnji član Partizana i Crvene zvezde priveden je zbog obiteljskog nasilja. Isti izvor objavio je informacije kako je pretukao svoju suprugu i maloljetnu kćer (16). Policija je po prijavi stigla na mjesto događaja, a istraga je u tijeku.

Dok je bio igrač Partizana prije 15 godina, Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske zabranilo mu je ulazak u Hrvatsku kada su Beograđani u tadašnjoj Goodyear ligi gostovali kod Cibone zbog tetovaže Dragoljuba Mihailovića.

“Ne znam zbog čega bi nekoga pogađala tetovaža koju sam napravio na vlastitom tijelu jer je to nešto moje, nešto što meni znači, a nikako nije upereno protiv drugih ljudi”, rekao je tada Gurović.

Gurović je prema pisanju Blica u stanu napao suprugu i maloljetnu kćer (16), a protiv bivšeg košarkaša podnesena je prijava zbog nasilja u obitelji.

“Hrvati su fenomenalni, odlikuje ih zajedništvo. Imaju vrhunske igrače iz vrhunskih klubova u kojima su nositelji igre. To je slično kao moja generacija u reprezentaciji, svi smo igrali u jakim klubovima. Bez obzira na to što nosim na ruci, ja njih poštujem. Imam dosta prijatelja u Hrvatskoj. Ukratko, odigrali su sjajno”, izjavio je Gurović prije tri godine gledajući Vatrene na Europskom prvenstvu koje se igralo u Francuskoj.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.